Nechte influencery, ať se sami hlásí k vašim kampaním. Vy si jen vyberete!

Přemýšlíte, jak se svou značkou nebo produktem oslovit tu správnou cílovou skupinu? Je to snadné - stačí, abyste na Lafluence vystavili svou aktuální kampaň a influenceři se vám sami začnou hlásit se svými nabídkami.

Rádi byste do své komunikace zapojili influencery, ale nejste si jisti, jak na to? Bojíte se, že je váš produkt tak specifický, že byste pro něj vhodné tváře stejně ani nenašli? Řešení je snadné. Vystavte svou poptávku jako stovky jiných značek na naše TRŽIŠTĚ KAMPANÍ a influenceři se vám sami začnou hlásit se svými nabídkami. 😊 A co je na tom nejlepší? Vy si z nich libovolně vyberete jen ty, kteří se vám zdají zajímaví a jejichž nabídka se vám nejvíce líbí.

U nás na Lafluence se registrovalo už přes 2 tisíce influencerů a právě jim se vaše nabídka na spolupráci ukáže. 👌🏻 Primárně ji ovšem budeme zobrazovat těm, kteří odpovídají vašemu cílení. Hledáte například muže ve věku 18 - 25 let? Nebo ženy, které sleduje více než 100 tisíc uživatelů? A nebo je pro vás spíše klíčové, na jaké sociální síti daný influencer působí? Není problém - u nás najdete influencery i pro specifické a různorodé projekty.

Pojďte se sami přesvědčit o tom, jak rozmanité kampaně u nás v poslední době našly ty správné influencery:

🤗 Zářivý úsměv nalákal na bělící kúru

Například dentální značka PureBlanc hledala tváře, které by udělaly unboxing jejich prémiové bělící sady a svým sledujícím tak představily výhody produktu. Kampaň zaujala celkem 81 influencerů, kteří firmě poslali svou nabídku spolupráce, přičemž značka si nakonec vybrala 7 nejvhodnějších, kteří splňovali jejich představy. 

Jedna z influencerek byla například fotbalová vlogerka Šárka Peková, která během kampaně měla na svém instagramovém profilu úctyhodných 112 tisíc sledujících. Svým fanouškům kromě svého zářivého úsměvu nasdílela i slevový kód, který fanoušci využívali. Příspěvek celkem nasbíral přes 4 300 lajků!


🚗 Nezničitelné auto na vysílačku - sen dětí i dospělých

Parádní vůz na vysílačku, který jen tak něco nezničí? Tak to je sen snad každého dítěte. Dobře to ví firma MZ-Climb, která se před Vánocemi rozhodla pro své nezničitelné auto sehnat ideální influencery. Ti měli svému publiku předvést auto v extrémních podmínkách a ukázat, že rozhodně nejde o hračku, která by vydržela jen pár týdnů.

Na kampaň se přihlásilo 77 zájemců a klient si nakonec vybral 22 z nich, přičemž mnozí spadají mezi menší a střední influencery. Právě ti mají se svým publikem úzký vztah a dokáží své fanoušky přesvědčit o koupi výrobku, který doporučují. Jedna z nich, Karolina Koukolová, provedla doslova zkoušku ohněm, během které s autem nafotila úžasně vypadají reportáž. Se svou dcerou hračku vystavila nejedné výzvě ve velmi náročném terénu, a jak bylo z fotografií vidět, auto vše zvládlo s naprostým klidem, což její fanoušci nadšeně uvítali. I v tomto případě se influencerka podělila se svým publikem, které v době kampaně čítalo 18 tisíc uživatelů, o slevový kód. Ideální vánoční dárek byl na světě.

🎨 Příspěvek, ve kterém kreativita rozhodně nescházela

Dalším příkladem, který ukazuje, že se na Tržišti kampaní nemusíte bát vystavit opravdu jakoukoliv kampaň, je umělecký výrobek od e-shopu Maluješ.cz. Tahle česká firma se rozhodla do širšího povědomí dostat malováním podle čísel, které nabývá v posledních měsících na popularitě. Cílem bylo, aby se influenceři kromě samotného produktu zaměřili i na prozákaznický servis a rychlé doručení.

Počet nabídek atakovat padesátku a firma si nakonec pro spolupráci vybrala 9 influencerů. Jednou z nich byla Stefany Mummy, kterou na Instagramu v době kampaně sledovalo 44,5 tisíc uživatelů. Stefany s obrazem namalovaným díky číslům nafotila nádherné, kreativní a umělecké fotografie, na kterých výrobek působí opravdu lákavě. A to její fanoušci také ocenili - příspěvek nasbíral přes 3 tisíce lajkůdesítky nadšených komentářů. V nich se někteří sledující obratem chlubili, že se na základě postu rozhodli Malování podle čísel rozhodli koupit jako dárek svým blízkým a nebo že se zkrátka rozhodli touhle kreativní zábavou potěšit sami sebe.

I vy můžete ty správné influencery snadno získat

Rádi byste si také vyzkoušeli influencery pro svou značku poptat? Tak hurá do toho, vždyť je to snadné! Pokud ještě na Lafluence nejste registrovaní, zvládnete to za pár okamžiků. Pak už jen vyplníte zadání kampaně včetne cílení a my vaši poptávku zkontrolujeme a influencerům zobrazíme. Ti si detail vaší kampaně prohlédnou, a pokud je zaujme, pošlou vám návrh na spolupráci. Z jejich nabídek si vyberete jen ty, které vám přijdou nejvhodnější, a s tvůrci následně vyladíte spolupráci podle svých představ.

Komunikaci s influencery, schvalování jejich výstupů, reporting i platby odřídíte přehledně z jednoho místa. A nebojte, k dispozici máte pomocnou ruku našich konzultantů, kteří vám se vším rádi poradí! ☺️

Lafleunce - Spolupracujte s influencery efektivně:


 

Máte otázky?

Naši konzultanti tu jsou, aby vám poradili.

Zeptejte se nás