Se kterými značkami se influenceři rádi spojují? Ověřte si jejich dosavadní spolupráce!

Plánujete do své kampaně zapojit influencery, ale rádi byste měli přehled o tom, které další značky ve svých příspěvcích označují? Tak přesně tuhle cennou informaci v naší Databázi influencerů nově najdete.

Máme pro vás pořádnou novinku! 🤩 V naší Databázi influencerů, která aktuálně čítá přes 15 tisíc českých a slovenských tvůrců, jsme začali monitorovat instagramové profily značek, které influenceři ve svých příspěvcích v minulosti označili. Snadno tak získáte přehled o tom, které konkrétní značky váš potenciální influencer v minulosti ve svých příspěvcích označil, a nebo se zkrátka ze zvědavosti můžete podívat na to, kterým značkám se upsali nejvlivnější čeští influenceři. 

Influenceři nejčastěji označují módní značky

Mezi profily, které influenceři nejčastěji označují, patří především módní značky, např. Zara, H&M nebo e-shop ABOUT YOU. Často označovanými brandy jsou dále online magazín Refresher, diskontní řetězec Pepco, firma Canon nebo časopis ELLE.

V detailu každého influencera v Databázi influencerů nyní najdete sekci Spřízněnost se značkami, která obsahuje přehledný výpis značek, které influencer ve svých postech označil. Zvolit si můžete časové období, které chcete zkontrolovat, přičemž na výběr máte posledních 90 dnů, 180 dnů nebo poslední rok. K dispozici máte údaj o tom, kdy poslední zmínka proběhla a jaký byl celkový počet zmínek za vámi vybrané období. Příspěvky se zmínkou značky si můžete ihned rozkliknout a prohlédnout. V případě influencerů, kteří mají nad 25 tisíc sledujících, kontrolujeme i stories.

Přidejte libovolný instagramový profil značky

Pokud jste v Databázi influencerů u influencera nenašli konkrétní značku, ale přesto byste rádi zkontrolovali, zda s ní daný tvůrce nespolupracoval, tak ji zcela jednoduchým způsobem můžete přidat - stačí kliknout na tlačítko “Přidat novou značku” a následně vyplnit přesné jméno instagramového profilu dané značky. Při vytváření této novinky jsme ovšem manuálně zkontrolovali 18 000 označení a 500 brandů, většina značek je proto už zanesena. 💪🏻

Díky databázi získáte unikátní statistiky o influencerech

V Databázi influencerů najdete i spoustu dalších klíčových a zajímavých statistik, přičemž k dispozici máte data jak o samotných influencerech, tak i o jejich fanoušcích. Měříme počet a jejich vývoj, důvěryhodnost a dosažitelnost, dále průměrný počet lajků a komentářů, míru zapojení fanoušků a její kvalitu, dosah a imprese. Každý kvartál navíc vydáváme zajímavé statistiky o nejvlivnějších českých influencerech.

Máte otázky?

Naši konzultanti tu jsou, aby vám poradili.

Zeptejte se nás